Adri Bax

Adri

Adri Bax Schoenen, is de schoenspecialist voor iedereen en tevens gespecialiseerd voor moeilijke voeten.

Adri BAX Schoenen is de oudste schoenenzaak van Almere. Daarnaast is het ook een bijzondere winkel. Behalve dat u bij ons uitsluitend kwaliteits schoeisel vindt, wordt u er ook op zeer persoonlijke wijze en met grote deskundigheid geholpen. Onze grote en trouwe klantenkring uit de wijde omgeving bewijst dat. Daarbij zult u ervaren dat een perfecte schoen ook mooi vormgegeven kan zijn. De schitterende designs van verschillende topfabrikanten zullen u daarvan overtuigen. Onze winkel is aan de mooie Kerkgracht in Almere Haven gesitueerd.

Wilt u nieuwe schoenen? Bel mij op voor advies en ik kom langs bij u met uw nieuwe schoenen.

HAAL MIJ* IN HUIS !

Bel mij voor een goed advies voor jouw nieuwe aankoop!
En ik verstuur of bezorg het.

Kerkgracht 27, 1354 AE Almere

aKARA-GUSTAV-KLIMT-THE-KISS101
Adri Bax Schoenen
Lorem ipsum look
a20190221_162822
Adri Bax Schoenen
Glavrida ame boots
a2021-01-14
Adri Bax Schoenen
Lorem accessories
2021-01-14
Adri Bax Schoenen
Casual dolor amet

Wat voor collectie heb ik?

Als u naar onze winkel komt vindt u niet alleen mooie schoenen maar ook deskundig personeel. Personeel dat u van advies kan dienen bij het vinden van de juiste schoen bij uw outfit en over de juiste schoen die past bij uw voet. Naast bescherming van de voet draagt de schoen ook bij aan het goed functioneren van de rest van het lichaam en daarmee het welbevinden. Als u mogelijk problemen ervaart bij het lopen als gevolg van lichamelijke klachten schroom dan niet ze ons te vermelden. Wij zijn erkend schoenconsulent met aantekening voor de diabetische- en/of rheumavoet. We zullen u dan ook bij uw keuze met raad en daad terzijde staan. Zo nodig roepen we daarbij de hulp in van orthopedisch schoenmakers of podotherapeuten. Om er zeker van te zijn dat de schoenen goed passen meten wij van elke voet de lengte en breedte maat op. Een schoen is pas goed wanneer deze de voet op een prettige wijze omsluit en steun geeft. Want laten wij eerlijk zijn, wat heeft u aan de mooiste schoenen als deze niet prettig zitten? Waar wij naar streven is een samenspel van goed en mooi, want we vinden het een eer als een klant weer lekker kan lopen op schoenen naar zijn of haar zin.

Wat kunt u van mij verwachten?

– groot assortiment in moderne schoenen met een tijdloze uitstraling. – meetapparatuur om objectief tot de meest juiste maat te komen. – deskundig opgeleid personeel met ruime ervaring. – veel rust en tijd om op uw gemak te passen, met voor iedereen een individueel schoen advies. – ruime keus in Nederlandse en Duitse merken (daardoor meer geschikt voor de Nederlandse voet). – breed aanbod in wijdte maten van E tot en met K. – een aanwezige paskamer geeft de gelegenheid om zojuist aangeschafte kleding in combinatie met de schoenen te zien. – veel schoenen met uitneembare voetbedden, waardoor ook geschikt voor mensen die eigen orthopedische- en/of steunzolen dragen. -contact met podotherapeuten en orthopedisch schoenmakers, waardoor de best mogelijke oplossing bereikbaar wordt.
Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on pinterest
Share on Pinterest
Share on whatsapp
Share on WhatsApp