Fa’s Bakery Tearoom & Cakeboutique

fas_bakery_fatiha

Fatiha

Unieke taarten en cupcakes voor iedere gelegenheid. U bedenkt het thema en wij doen de rest.

Unieke taarten en cupcakes voor iedere gelegenheid. U bedenkt het thema en wij doen de rest. Wij verzorgen uw taart en/of andere lekkernijen waardoor uw gasten het nog meer naar hun zin zullen hebben op uw feestje. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Cupcakes, wie kent ze niet?! Wij staan bekend om onze heerlijke cupcakes. Onze cupcakes zijn in verschillende smaken en kleuren verkrijgbaar. Wil je de cupcake laten maken naar eigen ontwerp of met logo? Dat kan ook!

HAAL MIJ* IN HUIS !

Bel mij voor een goed advies voor jouw nieuwe aankoop!
En ik verstuur of bezorg het.

Brink 37, 1354HL Almere-Haven

fullsizeoutput_2709-1-768x1024
Fa’s Bakery Tearoom & Cakeboutique
Lorem ipsum look
IMG_2850-1024x759
Fa’s Bakery Tearoom & Cakeboutique
Glavrida ame boots
fullsizeoutput_2341-768x1024
Fa’s Bakery Tearoom & Cakeboutique
Lorem accessories
IMG_2854-682x1024
Fa’s Bakery Tearoom & Cakeboutique
Casual dolor amet

Wat voor collectie heb ik?

Ga je trouwen en ben je op zoek naar een jouw unieke bruidstaart? Een taart die niet alleen mooi is maar ook lekker? Dan zit je bij Fa’s Bakery op het goede adres. Wij maken jouw bruidstaart geheel volgens jullie wensen. Plan nu een proeverij in. Babyshowers, mommy to be party’s of geboortefeesten, het zijn allemaal speciale momenten. Een jongen of meisje maakt niet zo veel uit, maar dat het gevierd moet worden is een feit. Wij maken voor jullie een mooie taart of sweet table. Unieke taarten en cupcakes voor iedere gelegenheid. U bedenkt het thema en wij doen de rest. Wij verzorgen uw taart en/of andere lekkernijen waardoor uw gasten het nog meer naar hun zin zullen hebben op uw feestje. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Cupcakes, wie kent ze niet?! Wij staan bekend om onze heerlijke cupcakes. Onze cupcakes zijn in verschillende smaken en kleuren verkrijgbaar. Wil je de cupcake laten maken naar eigen ontwerp of met logo? Dat kan ook!

Wat kunt u van mij verwachten?

Al vanaf jonge leeftijd hield ik ervan om taarten, cake en koekjes te maken voor de familie. Samen met mijn moeder heb ik heel wat uren bakkend en decorerend doorgebracht in de keuken. Samen met mijn echtgenoot probeer ik iedere klant iets unieks mee te geven waar zij volledig tevreden mee zijn. Ons doel is om samen te werken met onze klanten en iets te ontwerpen wat hun gelegenheid mooier en specialer maakt. Bij Fa’s Bakery maken wij al onze taarten from scratch. Alle producten die wij gebruiken zijn vers en van goede kwaliteit zodat uw taart of cupcakes dat ook zijn. Wij streven ernaar om onze taarten niet alleen mooi te decoreren maar ook lekker te laten smaken. Vandaar onze slogan: “Take a bite and fall in love”. In al ons gebak proef je de liefde voor het bakken terug. Sinds januari 2019 heb ik mijn droom in vervulling zien gaan. Een geheel in Engelse stijl ingerichte Tearoom/Lunchroom waar je in alle rust kunt genieten van een kopje koffie of lekker kunt lunchen. Heb je een allergie of wil je gewoon minder zoet? Dan hebben verschillende glutenvrije & suikervrije bites voor jou. Vraag naar ons assortiment. Wij hopen dat we jou mogen verwelkomen in onze Tearoom & Cakeboutique in Almere Haven.
Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on pinterest
Share on Pinterest
Share on whatsapp
Share on WhatsApp