Steun de winkeliers!

Met winkeliers bedoelen wij de onafhankelijke retailers die een eigen formule hebben en maximaal drie filialen. Boutiekjes, gespecialiseerde schoenwinkels, bloemenzaken, boekenzaken, metaal vakhandels. Deze winkels verdienen uw respect.
Vooral in deze tijden komen steeds meer mensen tot de conclusie dat winkelstraten in alle steden dezelfde formulewinkels hebben. En die zijn altijd weer hetzelfde, zonder kraak of smaak.
Echter, onafhankelijke winkels geven geur, kleur en smaak aan de winkelstraat en bezorgen de consument een unieke beleving. Hun kennis van zaken en advies krijg je niet meer in de formulewinkels. In ruil voor uw geld willen ze u een leuke ervaring meegeven en een mooi verhaal om thuis te vertellen aan familie en vrienden.

Alleen… nu in deze moeilijke tijden bestaat er geen steun voor hun. Zij zijn niet in loondienst en hebben geen recht op steun. Ze krijgen eenmalig een vergoeding waarmee ze 1 maand winkelpand huur kunnen betalen. Ze zijn wel aangesloten bij hun belangenorganisatie maar die kan ze niet steunen in tijden van Corona.

Steun de winkeliers en haal ze in huis!
Kijk op www.winkelieraanhuis.nl, kies uw winkelier en vraag hem wat u nodig heeft. Hij zal u beantwoorden, adviseren en bij u langskomen met vorbeelden.

U bent geholpen, uw winkelier blijft bestaan en uw winkelgebied blijft straks de combinatie van gezellig winkelen en (uit) eten.

HAAL MIJ* IN HUIS !

Bel mij voor een goed advies voor jouw nieuwe aankoop!
En ik verstuur of bezorg het.

Lorem ipsum look
Glavrida ame boots
Lorem accessories
Casual dolor amet

Wat voor collectie heb ik?

Wat kunt u van mij verwachten?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on pinterest
Share on Pinterest
Share on whatsapp
Share on WhatsApp

1 reactie

Reacties zijn gesloten.