lady

Linda

Lady Colors. Voor de leukste en kleurrijkste kleding voor jong en oud

De kleurrijkste winkel van Almere

Lady Colors is de kleurrijkste winkel van Almere, vol gezelligheid! Er is volop keuze uit kleding met leuke kleurtjes & printjes, maar ik heb ook wat rustigere kleding voor wie geen fan van kleur is. Met merken zoals King Louie, Zilch, Lien en Giel, Eribé, Cissi och Selma, Lizzy & Coco, Smash, Smashed Lemon en La Lamour wordt het makkelijk om te slagen. Combineer je outfit met leuke accessoires van Urban Hippies of Bonnie Boon om het compleet te maken. Normaal kun je hier op je gemak rondneuzen, een bakkie koffie doen, een praatje maken en ik geef je natuurlijk graag advies over de kleding.

Bel mu nu op, ik geef je advies en kom langs met jouw nieuwe kleding.

HAAL MIJ* IN HUIS !

Bel mij voor een goed advies voor jouw nieuwe aankoop!
En ik verstuur of bezorg het.

Marktstraat 15, 1354 LE Almere

Damesmode-van-lady-colors-almere
Lady Colors
Lorem ipsum look
Lady-Colors-Almere-De-leukste-accessoires-1
Lady Colors
Glavrida ame boots
Damesmode-van-lady-colors-almere-2
Lady Colors
Lorem accessories
Lady-Colors-Almere-Jurkje-King-Louie
Lady Colors
Casual dolor amet

Wat voor collectie heb ik?

Leuke Jurken De leukste jurkjes van King Louie, Lien & Giel, Lizzy & Coco, La Lamour, Bakery Ladies en meer. Van schattige patroontjes tot aan stoer & strak. Lekkere Truien & Vesten Heerlijke truien en vesten voor de koudere dagen. Ik heb een leuke collectie uiteenlopend van patroontjes en veel kleur tot rustig en elegant. Merken als King Louie, Lien & Giel en Zilch mogen voor dit najaar- en winterseizoen niet ontbreken. Leuke Accessoires Maak je outfit compleet met de leukste accessoires. Panty’s, oorbellen, portemonnees, tassen en nog veel meer.

Wat kunt u van mij verwachten?

Op zoek naar Inspiratie? Kom langs! Het is niet altijd even makkelijk om van tevoren te weten wat je zoekt. Gelukkig kan ik jou helpen met de zoektocht naar jouw nieuwe outfit. Op mijn Facebookpagina kun je leuke kledingcombinaties zien én bekijk je de wisselende collectie. Bij Lady Colors Almere vindt je jurken, truien, vesten, laarzen, jassen en accessoires in alle kleuren en met verschillende patroontjes. Loop even door de winkel om inspiratie op te doen en neem rustig de tijd met een kopje koffie. Heb je vragen? Geef het dan even aan, dan help ik je heel graag.
Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on pinterest
Share on Pinterest
Share on whatsapp
Share on WhatsApp