Steven van Wijk ScooterSMART

Steven

Wij zijn ScooterSMART, Het totaaladres voor alles wat met je scooter te maken heeft.

Wij zijn ScooterSMART, Het totaaladres voor alles wat met je scooter te maken heeft. Leverancier van scooters met 2 jaar of 3 jaar garantie en goede service! Daarnaast verkopen wij de schitterende elektrische fietsen van Kymco, al jaren bekend van de betrouwbare scooters.

Kortom als je een mooie betrouwbare scooter zoekt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Tevens kun je bij ons terecht voor de reparaties, het onderhoud en schade afhandeling van je scooter.
Neem contact met ons op!

HAAL MIJ* IN HUIS !

Bel mij voor een goed advies voor jouw nieuwe aankoop!
En ik verstuur of bezorg het.

Houtstraat 2 1353 BB Almere

Ton en Lorenzo ScooterSMART-Almere-Scooter-Kymco-New-People-S-4-takt-25km-mat bruin 45km
Scooter SMART
Lorem ipsum look
Kevin Vespa_Sprint_50S_4T3V_blu_color_ scooter ScooterSMART Almere Piaggio 50 blauw mat 4T blue
Scooter SMART
Glavrida ame boots
ScooterSMART Almere scooter Vespa Piaggio Kymco SYM Peugeot AGM Goccia Ecooter Riva BTC emco prijzenuitreiking van De Tweewielerverkiezing van het jaar 2018
Scooter SMART
Lorem accessories
ScooterSMART-Znen-Riva-Luxury-Scooter-mat-jeans-blauw-Almere-Vespa-AGM-VX-Iva-BTC
Scooter SMART
Casual dolor amet

Wat voor collectie heb ik?

Wij verkopen, onderhouden en repareren (ook voor schadeafhandeling kunt je bij ons terecht) 4-takt en elektrische scooters. Wij zijn Kymco, Ecooter, AGM Goccia, emco, iYYo star, Znen, BTC, AGM dealer en subdealer van Vespa, Piaggio, Yamaha, Peugeot en Sym. Wij verkopen, onderhouden en repareren ook de Kymco Elektrische fietsen. Daarnaast hebben wij compleet nagekeken betrouwbare gebruikte scooters op voorraad

Wat kunt u van mij verwachten?

ONZE STERKE SERVICES Wij bieden je een zo hoog mogelijke service voor een zo laag mogelijke prijs! Onderhoud Wij kunnen je scooter onderhouden volgens de voorschriften van de fabrikant en zijn daarvoor opgeleid. Stuur ons een bericht voor het maken van een afspraak. KWALITEIT IS VANZELFSPREKEND Ons motto is: Of we doen het goed of we doen het niet!
Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on pinterest
Share on Pinterest
Share on whatsapp
Share on WhatsApp